Allround Happiness Photography
Over Ons

OVER

ALLROUND

HAPPINESS

PHOTOGRAPHY

WHO WE ARE


Allround Happiness Photography is een afdeling van Happiness Belgium. We zijn liefhebbers van fotografie. Hier steken wij onze passie in! De opbrengst gaat naar onze Happiness Cities zoals bijvoorbeeld 'Happiness Gent' om projecten en events te organiseren rond 'blijdschap'.


Onze missie

We willen van Happiness Belgium de meest toonaangevende start-up bedrijf van Gent maken, die gespecialiseerd is in 'Happiness'. We zijn een jong en dynamisch bedrijf die streeft naar schoonheid door aan vernieuwing te doen. Onze werknemers, onze partners en de omgevingen waarin we werken, willen we kansen bieden om te groeien en zichzelf te ontwikkelen.

 

Onze visie

We willen van Happiness Belgium een echt duurzaam organisatie maken. Dit komt tot uiting in onze dagelijkse manier van werken. We helpen onze mensen zich te ontwikkelen. Zo bieden we partners van Happiness Belgium ook de garantie dat zij een bedrijf steunen dat op een duurzame manier handelt, een bedrijf met een toekomst.


Onze waarden

Bij Happiness Belgium zetten we ons allemaal in voor duurzame groei. We krijgen daarvoor de middelen en het vertrouwen van ons vereniging, en de ruimte om initiatief te nemen. In ons werk stellen we het belang van ons onderneming voorop met respect voor fundamentele principes en voor elkaar. In alles wat we doen streven we naar eerlijkheid, openheid, rechtvaardigheid en integriteit.

 

We voelen ons persoonlijk en als bedrijf verantwoordelijk voor alles wat we doen. We vinden dat we het vertrouwen dat anderen ons schenken, moeten blijven verdienen. We versterken onze samenwerking nog door het goede voorbeeld te geven en door hecht teamwerk.