Allround Happiness Photography
Fotoshoots Op Locatie Of In De Studio

FOTOSHOOT OP LOCATIE OF IN DE STUDIO

FOTOSHOOT AAN ZEE / KINDEREN / KOPPELS / GEZIN / FAMILIE / VRIJGEZELLEN / ZWANGERSCHAPVerliefdheid, plezier, glimlachen, verleiding, schoonheid of gewoon “jij zoals jij bent” vastleggen in frisse, vrolijke maar vooral kleurrijke beelden. Leuk voor nu maar vooral ook voor later! Met foto's leg je bijzondere momenten vast die je bijblijven. Later kan je dan nog eens terug kijken naar leuke en mooie herinneringen.  Deze beelden kunnen van jezelf zijn, zonder of met je vriend of vriendin, ouder(s), broer(s) en /of zus(sen), van je buik tijdens je zwangerschap of meer.


Zo is het wellicht leuk om je partner te verrassen met een mooie, sexy, glamour of originele foto van jezelf. Ook kun je natuurlijk jezelf eens verwennen met een fotoshoot om te ervaren hoe het is om tijdens een professionele fotoshoot in een studio of op locatie alle aandacht te krijgen. En daar houd je dan nog mooie foto's aan over ook!


Allround Happiness Photography beschikt over de uitstsekende fotografen die gespecialiseerd is in alle soorten studio en locatie fotografie. Je kunt bij hem terecht voor een betaalbare portret, model, duo, vriendinnen, familie of profiel fotoshoot. Maar ook voor een glamour, boudoir, sensuele, sexy, bodyscape, erotische of (bedekt) naakt fotoshoot ben je van harte welkom. Ben je zwanger? Laat dit mooie moment met een zwangerschapsfotoshoot vastleggen!


Ik ben altijd op zoek naar (beginnende) modellen of mensen die zomaar een keer willen poseren.


Ik verwelkom je graag in mijn fotostudio in  Gent of op een locatie naar keuze. Eventueel kan de fotoshoot ook in je eigen vertrouwde omgeving bij je thuis plaatsvinden. Bekijk mijn portfolio voor voorbeelden van wat er mogelijk is. Klik hiervoor op portfolio om diverse foto's te bekijken van diverse fotoshoots in verschillende categorieën.


Praktisch

Bij voorkeur plannen we de sessies in de morgen, late namiddag of avond. Het licht is dan op zijn mooist.

Fotoshoots  kunnen het hele jaar door geboekt worden.

Je kan een sessie ook cadeau doen in de vorm van een waardebon.

Prijzen


30 minuten € 50.00/Per fotosessie

1 uur € 75.00/Per fotosessie

1 uur en 30 minuten € 100.00/Per fotosessie

2 uren € 125.00/Per fotosessie


Openingsuren


Dagelijkse afspraak mogelijk

Wat is er inbegrepen?

Basispakket

btw

nabewerking

digitale levering