Allround Happiness Photography
Model worden

MODEL WORDEN?

Als je nog weinig of geen ervaring met modellenwerk hebt maar het lijkt je wel leuk werk, dan heb je goede foto’s nodig om je bij toekomstige opdrachtgevers en andere fotografen te kunnen presenteren.


Ik wil graag goede foto’s van je maken die we beiden kunnen gebruiken in ons portfolio. Zo krijg je ook wat ervaring in poseer technieken en zie je gelijk hoe je overkomt op de foto’s. Lees de voorwaarden wel even goed door.Waarom organiseert Happiness Belgium fotoshoots?

Als culture hub wil Happiness Belgium bijdragen aan de ontwikkeling van jonge artiesten. Dit gaat van make up artiesten tot modellen, fotografen, designers, etc. 


Door middel van de projecten die opgezet worden en de community die daarrond is ontstaan brengen we artiesten dan ook samen om van elkaar te leren, geïnspireerd te worden samen te groeien. We bieden ieder individu evenzeer de kans om een eigen portfolio uitbouwen. 


Er wordt een nieuwe manier van werken in de fotografiewereld gecreëerd waarin er gestreeft wordt naar een upgrade / verbeterde werking van de tfp basis. 


Er wordt een platform aangeboden op alle mogelijke manieren. Vanuit onze productie zorgen we voor verschillende locaties, praktische ondersteuning, organisatorische input en vooral: De samenkomst van verschillende talenten. 


Eenmaal het artistieke werk is geleverd, zoeken we samen met de artiesten naar manieren van distributie. Zij het online, in print of zelfs in onze eigen exposities, waar we al het werk tentoonstellen. Reeds benieuwd? Check onze allroundhappinessphotography Instagram pagina en/of onze galerij via de website. 


We streven evenzeer naar projecten om organisaties als Think Pink, Rode Neuzen Dag te steunen door bijvoorbeeld de ontwikkeling en verkoop van een eigen ontworpen kalender. 


Laten we samen streven naar een verbeterde & vernieuwde cultuur in dit Vlaanderen. 


Fotoshoots voor modellen

je krijgt de originele goedgekeurde foto’s

je krijgt deze foto’s ook in internet formaat met naamsvermelding

de goedgekeurde foto’s mag ik plaatsen op mijn website en gebruiken in mijn portfolio

de foto’s worden in de studio of op verschillende locaties in Vlaanderen gemaakt


Je hebt keuze uit de volgende stijlen:

Portret met een vleugje glamour

Badmode of fitnesskleding

Lingerie (sensueel of romantisch)

Artistiek naakt

Een paar voorbeelden van 'portret met een vleugje glamour' zijn: strakke broek, legging, panty, korte broek of rokje met een leuk shirtje of ander topje, een zomers jurkje of gala jurk. Deze kleding wordt vaak door een modellenbureau gevraagd bij een casting.


Heb je interesse in dit modellenwerk, stuur me dan snel een bericht. Zou je dan ook een enkele foto van jezelf of referentie naar je website of portfolio mee willen sturen?


Commercieel gebruik van de foto's is niet toegestaan.